Aktuality

NY2A3928

NY2A3923

NY2A3903 kopie nůž

NY2A3873
NY2A3923

NY2A3903 kopie nůž

NY2A3873
NY2A3873

NY2A3928

NY2A3923

NY2A3903 kopie nůž

NY2A3873
NY2A3923

NY2A3903 kopie nůž

NY2A3873
NY2A3873

 

Wagyu Müller 75 nabídka

6.5.2017

Vážení spotřebitelé,

dovolujeme si Vám zaslat aktuální nabídku hovězího masa wagyu z vlastní produkce. Bližší informace o produktu a ceník naleznete v přiloženém dokumentu.
Omlouváme se předem pro případ, že nebudeme schopni dodat všechny požadované partie. Tyto je možno zarezervovat z příštího bourání masa které proběhne již 22.5.2017.

Děkujeme za přízeň

s pozdravem

Josef Műller s rodinou

 

Oznámení porážky dvou volků, oba kříženci 75% wagyu

10.4.2017

Vážení spotřebitelé,

dovolujeme si Vám zaslat aktuální nabídku hovězího masa wagyu z vlastní produkce. Bližší informace o produktu a ceník naleznete v přiloženém dokumentu.
Omlouváme se předem pro případ, že nebudeme schopni dodat všechny požadované partie. Tyto je možno zarezervovat z příštího bourání masa které proběhne v průběhu května 2017. Přesný termín včas uveřejníme.

Děkujeme za pochopení a těšíme se za Vaši přízeň

s pozdravem

Josef Műller s rodinou

PDF dodám během příštího týdne

děkuji

Josef Muller

 

Wagyu 50 Müller.

14.3.2017

Vážení spotřebitelé,

dovolujeme si Vám zaslat aktuální nabídku hovězího masa wagyu z vlastní produkce. Bližší informace o produktu a ceník naleznete v přiloženém dokumentu.
Omlouváme se předem pro případ, že nebudeme schopni dodat všechny požadované partie. Tyto je možno zarezervovat z příštího bourání masa které proběhne již 10.4.2017.

Děkujeme za přízeň

s pozdravem

Josef Műller s rodinou

na

Oznámení porážky volka křížence 50% wagyu + 50% aberdeen angus.

 

Oznámení porážky volka křížence 50% wagyu + 50% aberdeen angus.

19.2.2017

Vážení spotřebitelé,
dovolujeme si Vás informovat o plánované porážce křížence wagyu / aberdeen angus volka která proběhne 22.2.2017. Maso bude zrát 3 týdny ve visu a poté bude dne 13.3.2017 nabouráno a vakuově zabaleno. Distribuce masa bude probíhat od 15.3.2017. Objednávky a rezervace masa můžete zasílat emailem nebo telefonicky, bližší informace rádi podáme na čísle 603 878 518.

Očekáváme maso prémiové kvality s výrazným mramorováním, jemnými svalovými vlákny a sytě červenou barvou. Maso je díky své křehkosti a výrazné chuti mimořádně vhodné na přípravu šťavnatých a chutných steaků.

Děkujeme za projevený zájem!

s pozdravem

Josef Műller s rodinou

 

Hovězí maso wagyu od farmáře.

16.2.2017

Vážení spotřebitelé,

dovolujeme si Vám zaslat aktuální nabídku hovězího masa wagyu z vlastní produkce. Bližší informace o produktu a ceník naleznete v přiloženém dokumentu.

Děkujeme za přízeň

s pozdravem

Josef Műller s rodinou

 

Oznámení porážky volka křížence 50% wagyu + 50% aberdeen angus.

4.1.2017

Vážení spotřebitelé,
dovolujeme si Vás informovat o plánované porážce křížence wagyu / aberdeen angus volka která proběhne 25.1.2017. Maso bude zrát 3 týdny ve visu a poté bude dne 13.2.2017 nabouráno a vakuově zabaleno. Distribuce masa bude probíhat od 15.2.2017. Objednávky a rezervace masa můžete zasílat emailem nebo telefonicky, bližší informace rádi podáme na čísle 603 878 518.

Očekáváme maso prémiové kvality s výrazným mramorováním, jemnými svalovými vlákny a sytě červenou barvou. Maso je díky své křehkosti a výrazné chuti mimořádně vhodné na přípravu šťavnatých a chutných steaků.

Děkujeme za projevený zájem!

s pozdravem

Josef Műller s rodinou

 

Zahájení prodeje masa z mladého býka křížence 50% wagyu + 50% aberdeen angus.

14.11.2016

Vážení spotřebitelé,
právě jsme zahájili prodej vyzrálého masa z mladého býka 50% wagyu. Dopřejte si skutečně kvalitní maso, které obohatí nevšedním kulinářským zážitkem Vaše sváteční tabule v nadcházejícím období adventu a vánoc. Bližší informace a ceník ZDE.
Objednávky prosím zasílejte emailem, pro bližší informace prosím volejte 603 878 518.

Děkujeme,
s pozdravem

Josef Műller s rodinou

 

Zahájení prodeje masa z volka křížence 50% wagyu + 50% aberdeen angus.

20.9.2016

Vážení spotřebitelé,
právě jsme zahálili prodej vyzrálého masa z volka 50% wagyu. Maso vyniká křehkostí a intenzívním mramorováním. Dopřejte si mimořádně kvalitní a chutné maso na víkendové grilování nebo na domácí vaření. Bližší informace a ceník ZDE.
Objednávky prosím zasílejte emailem, pro bližší informace prosím volejte 603 878 518.

Děkujeme,
s pozdravem

Josef Műller s rodinou

 

Oznámení porážky volka křížence 50% wagyu + 50% aberdeen angus.

1.8.2016

Vážení spotřebitelé,
dovolujeme si Vás informovat o plánované porážce křížence wagyu / aberdeen angus volka která proběhne 31.8.2016. Maso bude zrát 3 týdny ve visu a poté bude dne 19.9.2016 nabouráno a vakuově zabaleno.
Očekáváme maso se zajímavým mramorováním (minimálně na úrovni americké kategorie prime beef) přičemž ceny budou nastaveny tak, aby bylo dostupné i pro domácí vaření. Dopřejte si mimořádně kvalitní a chutné maso na víkendové grilování nebo domácí vaření.
Předběžné (nezávazné) objednávky můžete zasílat v příspěvku nebo emailem, pro bližší informace prosím volejte 603 878 518.

Děkujeme za projevený zájem!

s pozdravem

Josef Műller s rodinou

 

Wagyu 100 Müller nabídka

26.7.2016

Vážení spotřebitelé,

dovolujeme si Vám zaslat aktuální nabídku hovězího masa wagyu z vlastní produkce. Bližší informace o produktu a ceník naleznete v přiloženém dokumentu.

Děkujeme za přízeň

s pozdravem

Josef Muller s rodinou

 

Oznámení porážky volka čistokrevného 100% Wagyu.

20.7.2016

Vážení spotřebitelé,
dne 20.7.2016 jsme zahájili prodej vyzrálého masa z čistokrevného wagyu volka. Maso zrálo 4 týdny ve visu a poté bylo dne 20.7.2016 nabouráno a vakuově zabaleno. Maso vyniká výrazným mramorováním (MBS 4 – 6) (viz. foto dokumentace) a mimořádnou křehkostí. Využijte jedinečné příležitosti ochutnat skutečné wagyu maso z české produkce a přesvědčte se o jeho výjimečné kvalitě.
Objednávky přijímáme písemně emailem, pro bližší informace prosím volejte 603 878 518.

Děkujeme za projevený zájem!
s pozdravem
Josef Muller s rodinou

 

Distribuce volka čistokrevného 100% Wagyu.

4.7.2016

Vážení spotřebitelé,
od 10. června 2016 proběhl prodej vakuově baleného vyzrálého masa z volka 100% Wagyu. Děkujeme všem zákazníkům za nákup. Z vlastního zkoušení masa i z četných reakcí od Vás je zřejmé, že se podařilo dosáhnout vynikající kvality. Pro představu přikládáme fotografickou dokumentaci (viz. foto dokumentace). Další maso (opět volek 100% wagyu) již zraje a bude bouráno a expedováno od 20.7.2016
Předběžné (nezávazné) objednávky můžete zasílat v příspěvku, pro bližší informace prosím volejte 603 878 518.

Děkujeme za projevený zájem!
s pozdravem
Josef Muller s rodinou

Oznámení porážky volka čistokrevného 100% Wagyu.

9.5.2016
Vážení spotřebitelé,
dovolujeme si Vás informovat o porážce čistokrevného wagyu volka která proběhne tento týden. Maso bude zrát 4 týdny ve visu a poté bude dne 7.6.2016 nabouráno a vakuově zabaleno.
Očekáváme maso špičkové kvality s autentickým charakterem kobe beef. Využijte jedinečné příležitosti ochutnat skutečné wagyu maso z české produkce a přesvědčte se o jeho skutečně výjimečné kvalitě. Dovoluji si připomenout fakt, že skutečným králem grilu je WAGYU!
Předběžné (nezávazné) objednávky můžete zasílat v příspěvku, pro bližší informace prosím volejte 603 878 518.

Děkujeme za projevený zájem!
s pozdravem
Josef Muller s rodinou

Nabídka masa z mladých volků 75% kříženců Wagyu.

2.2.2016
Vážení spotřebitelé,
dovolujeme si Vám nabídnout letošní první kolekci hovězího masa prémiové kvality z vlastní produkce.
Bližší informace naleznete v přiložených dokumentech ZDE a ZDE.
Děkujeme za přízeň
s pozdravem
Josef Muller s rodinou .

 

Nabídka vyzrálého masa z mladého býka 50% křížence Wagyu

16.11.2015

Dne 16.11.2015 byl zahájen prodej vyzrálého hovězího masa z mladého býka 50% Wagyu. Více informací ZDE

 

První evropská aukce wagyu skotu

15.9.2015

Dne 12. září 2015 se konala první evropská aukce wagyu skotu která jasně ukázala, že populace plemene wagyu v evropských zemích stále přitahuje pozornost nových chovatelů. Více informací ZDE

Jedinečná nabídka vyzrálého masa ze 100% Wagyu

20.5.2015

Jedinečná nabídka vyzrálého masa ze 100% Wagyu a mladého volka 100% Wagyu. Žádné jiné plemeno, ani kříženci nemohou legendárnímu wagyu konkurovat křehkostí, autentickou chutí a vůní upraveného masa. Více informací, včetně fotografií ZDE

 

 

První wagyu maso vyprodukované v čechách

30.1.2014

Dovolujeme si Vám nabídnout, v současné době jedinečnou možnost ochutnat specialitu v rámci tuzemské nabídky hovězího masa. Jedná se o plně vyzrálé  maso z tříletého, čistokrevného býka plemene Wagyu. Více informací ZDE

cow