Aktuality

NY2A3928

NY2A3923

NY2A3903 kopie nůž

NY2A3873
NY2A3923

NY2A3903 kopie nůž

NY2A3873
NY2A3873

NY2A3928

NY2A3923

NY2A3903 kopie nůž

NY2A3873
NY2A3923

NY2A3903 kopie nůž

NY2A3873
NY2A3873

 

Nabídka hovězího masa wagyu

Vážení zákazníci a příznivci dobrého masa, nejlépe wagyu,

rádi bychom Vám poděkovali za dosavadní nákupy masa a dovolujeme si informovat o bourání masa z 50% wagyu býků, které proběhne v úterý 23.10.2018.
Maso bude připraveno k odběru v naší prodejně v Mněticích, nebo zasíláme expresní službou Toptrans po celé ČR. Děkujeme za případné rezervace podané emailem nebo telefonicky

Momentálně probíhá doprodej masa z 24.9.2018, jedná se o mimořádně mramorované a jemné maso se skutečným charakterem wagyu, ideální pro sváteční příležitosti. K dispozici je maso z kýty a plece. Doporučujeme jak pro minutkové úpravy na grillu, tak pro dušení a pečení. Cenové rozpětí od 650 do 950 CZK/kg včetně DPH.

s pozdravem

Josef Műller s rodinou

 

Nabídka vyzrálého masa z býka Wagyu 100% a z jalovice Wagyu 75%

Vážení spotřebitelé a příznivci dobrého masa,

dovolujeme si Vám zaslat aktuální nabídku hovězího masa wagyu z vlastní produkce. Bližší informace o produktu a ceník naleznete v přiloženém dokumentu.
Omlouváme se předem pro případ, že nebudeme schopni dodat všechny požadované partie. Tyto je možno zarezervovat z příštího bourání masa které proběhne 24.9.2018.

Děkujeme za přízeň

s pozdravem

Josef Műller s rodinou

 

Nabídka vyzrálého masa z býka Wagyu 100% a z jalovice Wagyu 75%

24.8.2018

Vážení spotřebitelé,

dovolujeme si Vás informovat že probíhá prodej hovězího masa z býka 100% Wagyu a z jalovice 75% Wagyu. Maso zrálo 3 týdny ve visu a dále dozrává po provedeném nabourání dozrává ve vakuu. Využijte příležitosti zpestření letního grillování skutečně výjimečným masem.

Bližší informace o produktu a ceník naleznete v přiloženém dokumentu.

s pozdravem
Josef Műller s rodinou

 

Oznámení porážky býka 75% WAGYU

28.6.2018

Vážení zákazníci a příznivci dobrého masa,

dovolujeme si Vám nabídnout plně vyzrálé hovězí maso z býka plemene wagyu 75% poraženého dne 30.5.2018.

Maso je připraveno k odběru v naší prodejně v Mněticích, nebo zasíláme expresní službou Toptrans po celé ČR.
Podrobné informace a ceník přikládáme přílohou.
Objednávky přijímáme emailem nebo telefonicky.

Děkujeme za přízeň

s pozdravem

Josef Műller s rodinou

 

Oznámení porážky býka 50% WAGYU

16.4.2018

Vážení spotřebitelé,

dovolujeme si Vás informovat o porážce dobře vykrmeného býka 50% Wagyu / 50% Masný Simentál, který během 27mi měsíců věku dosáhl přes tunu porážkové hmotnosti. Maso momentálně zraje ve visu a bude nabouráno v pondělí 23.4.2018. Očekáváme střední až nižší stupeň mramorování, díky výrazné zmasilosti velké partie (objem steaků).

Pro Váš záměr doporučíme tu nejvodnější partii, rádi Vám připravíme vakuově zabalené porce dle požadavku tak, aby výsledek na talíři byl perfektní. Nově zasíláme maso přímo na Vaši adresu expresní zásilkovou službou Toptrans, objednávky podané od pondělí do středy budou doručeny během následujícího dne.

Děkujeme za přízeň, jsme tu pro Vás
s pozdravem

Josef Műller s rodinou

 

Nabídka vyzrálého masa z volka Wagyu 50% + 50% Aberdeen Angus

9.2.2018

Vážení spotřebitelé,

dovolujeme si Vás informovat že probíhá prodej hovězího masa z volka 50% Wagyu/50% Aberdeen Angus. Bližší informace o produktu a ceník naleznete v přiloženém dokumentu.

s pozdravem
Josef Műller s rodinou

 

Oznámení porážky volka 50% WAGYU

10.1.2018

Vážení spotřebitelé,

dovolujeme si Vás informovat o porážce dobře vykrmeného volka 50% Wagyu / 50% Aberdeen Angus. Maso momentálně zraje ve visu a bude nabouráno v pondělí 29.1.2018. Maso se vyznačuje výrazným mramorováním, po 3-týdenním odvěšení jistě dosáhneme mimořádné křehkosti, výrazné chuti masa a celkově příjemného charakteru.

Pro Váš záměr doporučíme tu nejvodnější partii, rádi Vám připravíme vakuově zabalené porce dle požadavku tak, aby výsledek na talíři byl perfektní. Nově zasíláme maso přímo na Vaši adresu expresní zásilkovou službou Toptrans, objednávky podané od pondělí do středy budou doručeny během následujícího dne.

Děkujeme za přízeň, jsme tu pro Vás
s pozdravem

Josef Műller s rodinou

 

Nabídka vyzrálého masa z volka Wagyu 50% + 50% Aberdeen Angus

24.11.2017

Vážení spotřebitelé,

dovolujeme si Vás informovat že stále probíhá prodej hovězího masa z volka 50%wagyu. Bližší informace o produktu a ceník naleznete v přiloženém dokumentu.

s pozdravem
Josef Műller s rodinou

 

Oznámení porážky býka 100% WAGYU

24.11.2017

Vážení spotřebitelé,

na závěr roku jsme pro Vás připravili vyvrcholení letošní nabídky vyzrálého masa a tím je býk 100% wagyu. Maso momentálně zraje ve visu a bude nabouráno v pondělí 4.12.2017.

Odměňte sebe, své blízké nebo obchodní partnery za celoroční úsilí delikatesou, která určitě potěší.

Děkujeme za přízeň

s pozdravem

Josef Műller s rodinou

 

Oznámení porážky mladého býka 50% wagyu + 50% Aberdeen Angus

26.9.2017

Vážení spotřebitelé,

dovolujeme si Vás informovat že stále probíhá prodej hovězího masa wagyu z vlastní produkce. Bližší informace o produktu a ceník naleznete v přiloženém dokumentu.
Omlouváme se předem pro případ, že nebudeme schopni dodat všechny požadované partie. Tyto je možno zarezervovat z příštího bourání masa které proběhne již 23.10.2017.

Děkujeme za přízeň

s pozdravem

Josef Műller s rodinou

 

Oznámení porážky mladého býka 50% wagyu + 50% Aberdeen Angus

25.9.2017

Vážení spotřebitelé,

dovolujeme si oznámit porážku mladého býka s podílem 50% wagyu která proběhla 6.9.2017. Maso ve čtvrtích momentálně zraje ve visu při 1 st. Celsia. Bourání proběhne v pondělí 25.9.2017 a distribuce masa od 26.9.2017. Očekáváme jemné maso s výrazným mramorováním vhodné především pro minutkovou úpravu. Vybrané partie doporučujeme předem zarezervovat.

Děkujeme za přízeň

s pozdravem

Josef Műller s rodinou

 

Nabídka vyzrálého masa z býka Wagyu 50%

21.8.2017

Vážení spotřebitelé,

dovolujeme si Vás informovat že stále probíhá prodej hovězího masa wagyu z vlastní produkce. Bližší informace o produktu a ceník naleznete v přiloženém dokumentu.
Omlouváme se předem pro případ, že nebudeme schopni dodat všechny požadované partie. Tyto je možno zarezervovat z příštího bourání masa které proběhne již 28.8.2017.

Děkujeme za přízeň

s pozdravem

Josef Műller s rodinou

 

Nabídka vyzrálého masa z býka Wagyu 50%

31.7.2017

Vážení spotřebitelé,

dovolujeme si Vám zaslat aktuální nabídku hovězího masa wagyu z vlastní produkce. Bližší informace o produktu a ceník naleznete v přiloženém dokumentu.
Omlouváme se předem pro případ, že nebudeme schopni dodat všechny požadované partie. Tyto je možno zarezervovat z příštího bourání masa které proběhne již 28.8.2017.

Děkujeme za přízeň

s pozdravem

Josef Műller s rodinou

 

Oznámení porážky mladého býka 75% wagyu

29.6.2017

Vážení spotřebitelé,

dovolujeme si oznámit porážku mladého býka s podílem 50% wagyu která proběhne 30.6.2017. Maso bude zrát ve visu při 1 st. Celsia 3 týdny a bourání proběhne v pondělí 24.7.2017. Distribuce masa bude zahájena od 26.7.2017. Vybrané partie doporučujeme předem zarezervovat.

Děkujeme za přízeň

s pozdravem

Josef Műller s rodinou

 

Nabídka vyzrálého masa z býka Wagyu 75%

24.6.2017

Vážení spotřebitelé,

dovolujeme si Vám zaslat aktuální nabídku hovězího masa wagyu z vlastní produkce. Bližší informace o produktu a ceník naleznete v přiloženém dokumentu.
Omlouváme se předem pro případ, že nebudeme schopni dodat všechny požadované partie. Tyto je možno zarezervovat z příštího bourání masa které proběhne již 24.7.2017.

Děkujeme za přízeň

s pozdravem

Josef Műller s rodinou

 

Oznámení porážky mladého býka 75% wagyu

6.5.2017

Vážení spotřebitelé,

dovolujeme si oznámit porážku mladého býka s podílem 75% wagyu která proběhla 31.5.2017. Maso ve čtvrtích momentálně zraje ve visu při 1 st. Celsia. Bourání proběhne v pondělí 19.6.2017 a distribuce masa od 20.6.2017. Očekáváme jemné maso s výrazným mramorováním vhodné především pro minutkovou úpravu. Vybrané partie doporučujeme předem zarezervovat.

Děkujeme za přízeň

s pozdravem

Josef Műller s rodinou

 

Wagyu Müller 75 nabídka

6.5.2017

Vážení spotřebitelé,

dovolujeme si Vám zaslat aktuální nabídku hovězího masa wagyu z vlastní produkce. Bližší informace o produktu a ceník naleznete v přiloženém dokumentu.
Omlouváme se předem pro případ, že nebudeme schopni dodat všechny požadované partie. Tyto je možno zarezervovat z příštího bourání masa které proběhne již 22.5.2017.

Děkujeme za přízeň

s pozdravem

Josef Műller s rodinou

 

Oznámení porážky dvou volků, oba kříženci 75% wagyu

10.4.2017

Vážení spotřebitelé,

dovolujeme si Vám zaslat aktuální nabídku hovězího masa wagyu z vlastní produkce. Bližší informace o produktu a ceník naleznete v přiloženém dokumentu.
Omlouváme se předem pro případ, že nebudeme schopni dodat všechny požadované partie. Tyto je možno zarezervovat z příštího bourání masa které proběhne v průběhu května 2017. Přesný termín včas uveřejníme.

Děkujeme za pochopení a těšíme se za Vaši přízeň

s pozdravem

Josef Műller s rodinou

PDF dodám během příštího týdne

děkuji

Josef Muller

 

Wagyu 50 Müller.

14.3.2017

Vážení spotřebitelé,

dovolujeme si Vám zaslat aktuální nabídku hovězího masa wagyu z vlastní produkce. Bližší informace o produktu a ceník naleznete v přiloženém dokumentu.
Omlouváme se předem pro případ, že nebudeme schopni dodat všechny požadované partie. Tyto je možno zarezervovat z příštího bourání masa které proběhne již 10.4.2017.

Děkujeme za přízeň

s pozdravem

Josef Műller s rodinou

na

Oznámení porážky volka křížence 50% wagyu + 50% aberdeen angus.

 

Oznámení porážky volka křížence 50% wagyu + 50% aberdeen angus.

19.2.2017

Vážení spotřebitelé,
dovolujeme si Vás informovat o plánované porážce křížence wagyu / aberdeen angus volka která proběhne 22.2.2017. Maso bude zrát 3 týdny ve visu a poté bude dne 13.3.2017 nabouráno a vakuově zabaleno. Distribuce masa bude probíhat od 15.3.2017. Objednávky a rezervace masa můžete zasílat emailem nebo telefonicky, bližší informace rádi podáme na čísle 603 878 518.

Očekáváme maso prémiové kvality s výrazným mramorováním, jemnými svalovými vlákny a sytě červenou barvou. Maso je díky své křehkosti a výrazné chuti mimořádně vhodné na přípravu šťavnatých a chutných steaků.

Děkujeme za projevený zájem!

s pozdravem

Josef Műller s rodinou

 

Hovězí maso wagyu od farmáře.

16.2.2017

Vážení spotřebitelé,

dovolujeme si Vám zaslat aktuální nabídku hovězího masa wagyu z vlastní produkce. Bližší informace o produktu a ceník naleznete v přiloženém dokumentu.

Děkujeme za přízeň

s pozdravem

Josef Műller s rodinou

 

Oznámení porážky volka křížence 50% wagyu + 50% aberdeen angus.

4.1.2017

Vážení spotřebitelé,
dovolujeme si Vás informovat o plánované porážce křížence wagyu / aberdeen angus volka která proběhne 25.1.2017. Maso bude zrát 3 týdny ve visu a poté bude dne 13.2.2017 nabouráno a vakuově zabaleno. Distribuce masa bude probíhat od 15.2.2017. Objednávky a rezervace masa můžete zasílat emailem nebo telefonicky, bližší informace rádi podáme na čísle 603 878 518.

Očekáváme maso prémiové kvality s výrazným mramorováním, jemnými svalovými vlákny a sytě červenou barvou. Maso je díky své křehkosti a výrazné chuti mimořádně vhodné na přípravu šťavnatých a chutných steaků.

Děkujeme za projevený zájem!

s pozdravem

Josef Műller s rodinou

 

Zahájení prodeje masa z mladého býka křížence 50% wagyu + 50% aberdeen angus.

14.11.2016

Vážení spotřebitelé,
právě jsme zahájili prodej vyzrálého masa z mladého býka 50% wagyu. Dopřejte si skutečně kvalitní maso, které obohatí nevšedním kulinářským zážitkem Vaše sváteční tabule v nadcházejícím období adventu a vánoc. Bližší informace a ceník ZDE.
Objednávky prosím zasílejte emailem, pro bližší informace prosím volejte 603 878 518.

Děkujeme,
s pozdravem

Josef Műller s rodinou

 

Zahájení prodeje masa z volka křížence 50% wagyu + 50% aberdeen angus.

20.9.2016

Vážení spotřebitelé,
právě jsme zahálili prodej vyzrálého masa z volka 50% wagyu. Maso vyniká křehkostí a intenzívním mramorováním. Dopřejte si mimořádně kvalitní a chutné maso na víkendové grilování nebo na domácí vaření. Bližší informace a ceník ZDE.
Objednávky prosím zasílejte emailem, pro bližší informace prosím volejte 603 878 518.

Děkujeme,
s pozdravem

Josef Műller s rodinou

 

Oznámení porážky volka křížence 50% wagyu + 50% aberdeen angus.

1.8.2016

Vážení spotřebitelé,
dovolujeme si Vás informovat o plánované porážce křížence wagyu / aberdeen angus volka která proběhne 31.8.2016. Maso bude zrát 3 týdny ve visu a poté bude dne 19.9.2016 nabouráno a vakuově zabaleno.
Očekáváme maso se zajímavým mramorováním (minimálně na úrovni americké kategorie prime beef) přičemž ceny budou nastaveny tak, aby bylo dostupné i pro domácí vaření. Dopřejte si mimořádně kvalitní a chutné maso na víkendové grilování nebo domácí vaření.
Předběžné (nezávazné) objednávky můžete zasílat v příspěvku nebo emailem, pro bližší informace prosím volejte 603 878 518.

Děkujeme za projevený zájem!

s pozdravem

Josef Műller s rodinou

 

Wagyu 100 Müller nabídka

26.7.2016

Vážení spotřebitelé,

dovolujeme si Vám zaslat aktuální nabídku hovězího masa wagyu z vlastní produkce. Bližší informace o produktu a ceník naleznete v přiloženém dokumentu.

Děkujeme za přízeň

s pozdravem

Josef Muller s rodinou

 

Oznámení porážky volka čistokrevného 100% Wagyu.

20.7.2016

Vážení spotřebitelé,
dne 20.7.2016 jsme zahájili prodej vyzrálého masa z čistokrevného wagyu volka. Maso zrálo 4 týdny ve visu a poté bylo dne 20.7.2016 nabouráno a vakuově zabaleno. Maso vyniká výrazným mramorováním (MBS 4 – 6) (viz. foto dokumentace) a mimořádnou křehkostí. Využijte jedinečné příležitosti ochutnat skutečné wagyu maso z české produkce a přesvědčte se o jeho výjimečné kvalitě.
Objednávky přijímáme písemně emailem, pro bližší informace prosím volejte 603 878 518.

Děkujeme za projevený zájem!
s pozdravem
Josef Muller s rodinou

 

Distribuce volka čistokrevného 100% Wagyu.

4.7.2016

Vážení spotřebitelé,
od 10. června 2016 proběhl prodej vakuově baleného vyzrálého masa z volka 100% Wagyu. Děkujeme všem zákazníkům za nákup. Z vlastního zkoušení masa i z četných reakcí od Vás je zřejmé, že se podařilo dosáhnout vynikající kvality. Pro představu přikládáme fotografickou dokumentaci (viz. foto dokumentace). Další maso (opět volek 100% wagyu) již zraje a bude bouráno a expedováno od 20.7.2016
Předběžné (nezávazné) objednávky můžete zasílat v příspěvku, pro bližší informace prosím volejte 603 878 518.

Děkujeme za projevený zájem!
s pozdravem
Josef Muller s rodinou

Oznámení porážky volka čistokrevného 100% Wagyu.

9.5.2016
Vážení spotřebitelé,
dovolujeme si Vás informovat o porážce čistokrevného wagyu volka která proběhne tento týden. Maso bude zrát 4 týdny ve visu a poté bude dne 7.6.2016 nabouráno a vakuově zabaleno.
Očekáváme maso špičkové kvality s autentickým charakterem kobe beef. Využijte jedinečné příležitosti ochutnat skutečné wagyu maso z české produkce a přesvědčte se o jeho skutečně výjimečné kvalitě. Dovoluji si připomenout fakt, že skutečným králem grilu je WAGYU!
Předběžné (nezávazné) objednávky můžete zasílat v příspěvku, pro bližší informace prosím volejte 603 878 518.

Děkujeme za projevený zájem!
s pozdravem
Josef Muller s rodinou

Nabídka masa z mladých volků 75% kříženců Wagyu.

2.2.2016
Vážení spotřebitelé,
dovolujeme si Vám nabídnout letošní první kolekci hovězího masa prémiové kvality z vlastní produkce.
Bližší informace naleznete v přiložených dokumentech ZDE a ZDE.
Děkujeme za přízeň
s pozdravem
Josef Muller s rodinou .

 

Nabídka vyzrálého masa z mladého býka 50% křížence Wagyu

16.11.2015

Dne 16.11.2015 byl zahájen prodej vyzrálého hovězího masa z mladého býka 50% Wagyu. Více informací ZDE

 

První evropská aukce wagyu skotu

15.9.2015

Dne 12. září 2015 se konala první evropská aukce wagyu skotu která jasně ukázala, že populace plemene wagyu v evropských zemích stále přitahuje pozornost nových chovatelů. Více informací ZDE

Jedinečná nabídka vyzrálého masa ze 100% Wagyu

20.5.2015

Jedinečná nabídka vyzrálého masa ze 100% Wagyu a mladého volka 100% Wagyu. Žádné jiné plemeno, ani kříženci nemohou legendárnímu wagyu konkurovat křehkostí, autentickou chutí a vůní upraveného masa. Více informací, včetně fotografií ZDE

 

 

První wagyu maso vyprodukované v čechách

30.1.2014

Dovolujeme si Vám nabídnout, v současné době jedinečnou možnost ochutnat specialitu v rámci tuzemské nabídky hovězího masa. Jedná se o plně vyzrálé  maso z tříletého, čistokrevného býka plemene Wagyu. Více informací ZDE

cow