Aktuality

NY2A3928

NY2A3923

NY2A3903 kopie nůž

NY2A3873
NY2A3923

NY2A3903 kopie nůž

NY2A3873
NY2A3873

NY2A3928

NY2A3923

NY2A3903 kopie nůž

NY2A3873
NY2A3923

NY2A3903 kopie nůž

NY2A3873
NY2A3873

 

Oznámení porážky mladého býka 75% wagyu

29.6.2017

Vážení spotřebitelé,

dovolujeme si oznámit porážku mladého býka s podílem 50% wagyu která proběhne 30.6.2017. Maso bude zrát ve visu při 1 st. Celsia 3 týdny a bourání proběhne v pondělí 24.7.2017. Distribuce masa bude zahájena od 26.7.2017. Vybrané partie doporučujeme předem zarezervovat.

Děkujeme za přízeň

s pozdravem

Josef Műller s rodinou

 

Nabídka vyzrálého masa z býka Wagyu 75%

24.6.2017

Vážení spotřebitelé,

dovolujeme si Vám zaslat aktuální nabídku hovězího masa wagyu z vlastní produkce. Bližší informace o produktu a ceník naleznete v přiloženém dokumentu.
Omlouváme se předem pro případ, že nebudeme schopni dodat všechny požadované partie. Tyto je možno zarezervovat z příštího bourání masa které proběhne již 24.7.2017.

Děkujeme za přízeň

s pozdravem

Josef Műller s rodinou

 

Oznámení porážky mladého býka 75% wagyu

6.5.2017

Vážení spotřebitelé,

dovolujeme si oznámit porážku mladého býka s podílem 75% wagyu která proběhla 31.5.2017. Maso ve čtvrtích momentálně zraje ve visu při 1 st. Celsia. Bourání proběhne v pondělí 19.6.2017 a distribuce masa od 20.6.2017. Očekáváme jemné maso s výrazným mramorováním vhodné především pro minutkovou úpravu. Vybrané partie doporučujeme předem zarezervovat.

Děkujeme za přízeň

s pozdravem

Josef Műller s rodinou

 

Wagyu Müller 75 nabídka

6.5.2017

Vážení spotřebitelé,

dovolujeme si Vám zaslat aktuální nabídku hovězího masa wagyu z vlastní produkce. Bližší informace o produktu a ceník naleznete v přiloženém dokumentu.
Omlouváme se předem pro případ, že nebudeme schopni dodat všechny požadované partie. Tyto je možno zarezervovat z příštího bourání masa které proběhne již 22.5.2017.

Děkujeme za přízeň

s pozdravem

Josef Műller s rodinou

 

Oznámení porážky dvou volků, oba kříženci 75% wagyu

10.4.2017

Vážení spotřebitelé,

dovolujeme si Vám zaslat aktuální nabídku hovězího masa wagyu z vlastní produkce. Bližší informace o produktu a ceník naleznete v přiloženém dokumentu.
Omlouváme se předem pro případ, že nebudeme schopni dodat všechny požadované partie. Tyto je možno zarezervovat z příštího bourání masa které proběhne v průběhu května 2017. Přesný termín včas uveřejníme.

Děkujeme za pochopení a těšíme se za Vaši přízeň

s pozdravem

Josef Műller s rodinou

PDF dodám během příštího týdne

děkuji

Josef Muller

 

Wagyu 50 Müller.

14.3.2017

Vážení spotřebitelé,

dovolujeme si Vám zaslat aktuální nabídku hovězího masa wagyu z vlastní produkce. Bližší informace o produktu a ceník naleznete v přiloženém dokumentu.
Omlouváme se předem pro případ, že nebudeme schopni dodat všechny požadované partie. Tyto je možno zarezervovat z příštího bourání masa které proběhne již 10.4.2017.

Děkujeme za přízeň

s pozdravem

Josef Műller s rodinou

na

Oznámení porážky volka křížence 50% wagyu + 50% aberdeen angus.

 

Oznámení porážky volka křížence 50% wagyu + 50% aberdeen angus.

19.2.2017

Vážení spotřebitelé,
dovolujeme si Vás informovat o plánované porážce křížence wagyu / aberdeen angus volka která proběhne 22.2.2017. Maso bude zrát 3 týdny ve visu a poté bude dne 13.3.2017 nabouráno a vakuově zabaleno. Distribuce masa bude probíhat od 15.3.2017. Objednávky a rezervace masa můžete zasílat emailem nebo telefonicky, bližší informace rádi podáme na čísle 603 878 518.

Očekáváme maso prémiové kvality s výrazným mramorováním, jemnými svalovými vlákny a sytě červenou barvou. Maso je díky své křehkosti a výrazné chuti mimořádně vhodné na přípravu šťavnatých a chutných steaků.

Děkujeme za projevený zájem!

s pozdravem

Josef Műller s rodinou

 

Hovězí maso wagyu od farmáře.

16.2.2017

Vážení spotřebitelé,

dovolujeme si Vám zaslat aktuální nabídku hovězího masa wagyu z vlastní produkce. Bližší informace o produktu a ceník naleznete v přiloženém dokumentu.

Děkujeme za přízeň

s pozdravem

Josef Műller s rodinou

 

Oznámení porážky volka křížence 50% wagyu + 50% aberdeen angus.

4.1.2017

Vážení spotřebitelé,
dovolujeme si Vás informovat o plánované porážce křížence wagyu / aberdeen angus volka která proběhne 25.1.2017. Maso bude zrát 3 týdny ve visu a poté bude dne 13.2.2017 nabouráno a vakuově zabaleno. Distribuce masa bude probíhat od 15.2.2017. Objednávky a rezervace masa můžete zasílat emailem nebo telefonicky, bližší informace rádi podáme na čísle 603 878 518.

Očekáváme maso prémiové kvality s výrazným mramorováním, jemnými svalovými vlákny a sytě červenou barvou. Maso je díky své křehkosti a výrazné chuti mimořádně vhodné na přípravu šťavnatých a chutných steaků.

Děkujeme za projevený zájem!

s pozdravem

Josef Műller s rodinou

 

Zahájení prodeje masa z mladého býka křížence 50% wagyu + 50% aberdeen angus.

14.11.2016

Vážení spotřebitelé,
právě jsme zahájili prodej vyzrálého masa z mladého býka 50% wagyu. Dopřejte si skutečně kvalitní maso, které obohatí nevšedním kulinářským zážitkem Vaše sváteční tabule v nadcházejícím období adventu a vánoc. Bližší informace a ceník ZDE.
Objednávky prosím zasílejte emailem, pro bližší informace prosím volejte 603 878 518.

Děkujeme,
s pozdravem

Josef Műller s rodinou

 

Zahájení prodeje masa z volka křížence 50% wagyu + 50% aberdeen angus.

20.9.2016

Vážení spotřebitelé,
právě jsme zahálili prodej vyzrálého masa z volka 50% wagyu. Maso vyniká křehkostí a intenzívním mramorováním. Dopřejte si mimořádně kvalitní a chutné maso na víkendové grilování nebo na domácí vaření. Bližší informace a ceník ZDE.
Objednávky prosím zasílejte emailem, pro bližší informace prosím volejte 603 878 518.

Děkujeme,
s pozdravem

Josef Műller s rodinou

 

Oznámení porážky volka křížence 50% wagyu + 50% aberdeen angus.

1.8.2016

Vážení spotřebitelé,
dovolujeme si Vás informovat o plánované porážce křížence wagyu / aberdeen angus volka která proběhne 31.8.2016. Maso bude zrát 3 týdny ve visu a poté bude dne 19.9.2016 nabouráno a vakuově zabaleno.
Očekáváme maso se zajímavým mramorováním (minimálně na úrovni americké kategorie prime beef) přičemž ceny budou nastaveny tak, aby bylo dostupné i pro domácí vaření. Dopřejte si mimořádně kvalitní a chutné maso na víkendové grilování nebo domácí vaření.
Předběžné (nezávazné) objednávky můžete zasílat v příspěvku nebo emailem, pro bližší informace prosím volejte 603 878 518.

Děkujeme za projevený zájem!

s pozdravem

Josef Műller s rodinou

 

Wagyu 100 Müller nabídka

26.7.2016

Vážení spotřebitelé,

dovolujeme si Vám zaslat aktuální nabídku hovězího masa wagyu z vlastní produkce. Bližší informace o produktu a ceník naleznete v přiloženém dokumentu.

Děkujeme za přízeň

s pozdravem

Josef Muller s rodinou

 

Oznámení porážky volka čistokrevného 100% Wagyu.

20.7.2016

Vážení spotřebitelé,
dne 20.7.2016 jsme zahájili prodej vyzrálého masa z čistokrevného wagyu volka. Maso zrálo 4 týdny ve visu a poté bylo dne 20.7.2016 nabouráno a vakuově zabaleno. Maso vyniká výrazným mramorováním (MBS 4 – 6) (viz. foto dokumentace) a mimořádnou křehkostí. Využijte jedinečné příležitosti ochutnat skutečné wagyu maso z české produkce a přesvědčte se o jeho výjimečné kvalitě.
Objednávky přijímáme písemně emailem, pro bližší informace prosím volejte 603 878 518.

Děkujeme za projevený zájem!
s pozdravem
Josef Muller s rodinou

 

Distribuce volka čistokrevného 100% Wagyu.

4.7.2016

Vážení spotřebitelé,
od 10. června 2016 proběhl prodej vakuově baleného vyzrálého masa z volka 100% Wagyu. Děkujeme všem zákazníkům za nákup. Z vlastního zkoušení masa i z četných reakcí od Vás je zřejmé, že se podařilo dosáhnout vynikající kvality. Pro představu přikládáme fotografickou dokumentaci (viz. foto dokumentace). Další maso (opět volek 100% wagyu) již zraje a bude bouráno a expedováno od 20.7.2016
Předběžné (nezávazné) objednávky můžete zasílat v příspěvku, pro bližší informace prosím volejte 603 878 518.

Děkujeme za projevený zájem!
s pozdravem
Josef Muller s rodinou

Oznámení porážky volka čistokrevného 100% Wagyu.

9.5.2016
Vážení spotřebitelé,
dovolujeme si Vás informovat o porážce čistokrevného wagyu volka která proběhne tento týden. Maso bude zrát 4 týdny ve visu a poté bude dne 7.6.2016 nabouráno a vakuově zabaleno.
Očekáváme maso špičkové kvality s autentickým charakterem kobe beef. Využijte jedinečné příležitosti ochutnat skutečné wagyu maso z české produkce a přesvědčte se o jeho skutečně výjimečné kvalitě. Dovoluji si připomenout fakt, že skutečným králem grilu je WAGYU!
Předběžné (nezávazné) objednávky můžete zasílat v příspěvku, pro bližší informace prosím volejte 603 878 518.

Děkujeme za projevený zájem!
s pozdravem
Josef Muller s rodinou

Nabídka masa z mladých volků 75% kříženců Wagyu.

2.2.2016
Vážení spotřebitelé,
dovolujeme si Vám nabídnout letošní první kolekci hovězího masa prémiové kvality z vlastní produkce.
Bližší informace naleznete v přiložených dokumentech ZDE a ZDE.
Děkujeme za přízeň
s pozdravem
Josef Muller s rodinou .

 

Nabídka vyzrálého masa z mladého býka 50% křížence Wagyu

16.11.2015

Dne 16.11.2015 byl zahájen prodej vyzrálého hovězího masa z mladého býka 50% Wagyu. Více informací ZDE

 

První evropská aukce wagyu skotu

15.9.2015

Dne 12. září 2015 se konala první evropská aukce wagyu skotu která jasně ukázala, že populace plemene wagyu v evropských zemích stále přitahuje pozornost nových chovatelů. Více informací ZDE

Jedinečná nabídka vyzrálého masa ze 100% Wagyu

20.5.2015

Jedinečná nabídka vyzrálého masa ze 100% Wagyu a mladého volka 100% Wagyu. Žádné jiné plemeno, ani kříženci nemohou legendárnímu wagyu konkurovat křehkostí, autentickou chutí a vůní upraveného masa. Více informací, včetně fotografií ZDE

 

 

První wagyu maso vyprodukované v čechách

30.1.2014

Dovolujeme si Vám nabídnout, v současné době jedinečnou možnost ochutnat specialitu v rámci tuzemské nabídky hovězího masa. Jedná se o plně vyzrálé  maso z tříletého, čistokrevného býka plemene Wagyu. Více informací ZDE

cow