Informace

 

Wagyu znamená v překladu japonský skot (Wa = japonský a gyu = skot), který je proslulý masem nezaměnitelné chuti a kulinářských kvalit, zejména díky výraznému  mramorování vnitrosvalovým tukem.

Výsledkem zvláštního postupu výkrmu skotu plemene wagyu je nejluxusnější hovězí maso na světě někdy též označované jako “Kobe” nebo”Kobe style”

cowwcowwcowwcowwcoww 

Zpravodaj reportáž Müller

Článek ZDE

 

Vyprávění o japonském hovězím, které se zcela vymyká našim představám. Jana Řehořová, ČSCHMS

Článek ZDE

 

Počátky chovu plemene Wagyu v České republice, Josef Műller, Wagyufarma Pardubice

Článek ZDE

 

Wagyu znamená v překladu japonský skot, Jan Kopecký, ČSCHMS a Josef Műller, Wagyufarma Pardubice

Článek ZDE

 

První evropská aukce wagyu se představila “v gala”

Článek ZDE

 

Zrání masa

Článek ZDE

 

Chov wagyu vyžaduje trpělivost

Článek ZDE

úvod1_up